FAQ

FAQ

Ofte stilte spørsmål

 • add_circle_outlineKjøpsprosessen
  1. Se vårt utvalg av gravsteiner og tilbehør. Kompon din gravstein - velg stein, modell med evt. tilbehør og bekreft dit valg. Du kan ta også kontakt med oss for en prat rundt valget av gravstein eller steinsort før bestiling.
  2. Gjennomfør en bestilling via bestillingskjema der du påser at all informasjon er korrekt skrevet. Du kan selvsagt også ta bestillingen via telefon om ønskelig.
  3. Send bestillingen.
  4. Du mottar ordrebekreftelse fra oss på e-post.
  5. Vi kontakter deg for en gjennomgang og en endelig bekreftelse for å sikre at alt er korrekt ved bestillingen. Ordren er nå klar for produksjon.
  6. Du vil underveis få e-post/sms med status for ditt produkt slik at du kan ha oversikt over de ulike prosessene som ordren skal gjennom.
  7. Vi frakter gravstein til avtalt kirkegård/gravlund og monterer etter gjeldende foreskrifter.
  8. Vi sender en bekreftelse med bilde på at gravstein med evt. tilbehør er montert.
  9. Få tilsendt faktura på avtalt beløp pr e-post.

   

 • add_circle_outlineHvor lang tid tar det?

  For at vi skal kunne gjøre alt klart, trenger vi først en bekreftelse av alle detaljer. Gravsteinen blir deretter laget, levert og montert. Vannligvis tar det mellom to og tre måneder, men i enkelte tillfeller kan det ta lengre tid (for eksempel eget prosjekt). Leveringstiden kan variere noe avhengig av årstid.

 • add_circle_outlineNår skal jeg betale?

  Vi sender deg faktura etter at vi har montert gravsteinen. Alt for at du skal kunne føle deg trygg. Du velger selv om du vil ha fakturaen tilsendt i posten eller på e-post. Betalingsfrist er 14 dager.

 • add_circle_outlineEr alt inkludert?

  Prisen som oppgis på slutten av bestillingsprosedyren inkluderer gravstein med evt. tilbehør, søknadsbehandling (som går gjennom Kirkelig fellesråd). Gratis levering og montering i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold. Vil du at vi skal sette opp gravstein i et annet fylke, må et tilleggsgebyr på 2000,- påberegnes. Prisen er inkludert mva.

 • add_circle_outlineMå jeg betale alt med en gang?

  Hvis du av ulike årsaker ønsker å dele opp betalingen, er vi behjelpelige med det. Ta kontakt så finner vi en god løsning.

 • add_circle_outlineHvordan kan dere tilby så lave priser?

  Ved å drive nettbutikk reduserer vi utgifter og kostnader. Derfor kan vi tilby deg lave priser samtidig som vi sørger for best kvalitet på leveransene våre.

 • add_circle_outlineFølger dere gjeldende lover og regler?

  Vi er til enhver tid oppdatert på gjeldende lover og regler, og er opptatt av at dette følges.

Tilbud

© 2021 Fjord gravtsein AS
Ved å bruke nettleseren, godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi bruker dem til statistiske formål. I programmet for vedlikehold av nettsteder kan du endre innstillingene for informasjonskapsler.
jeg forstår