Artikler

Granitt gravsteiner

Å lage en granitt gravstein er definitivt et godt alternativ hvis vi forventer både høy estetikk og imponerende holdbarhet, motstand mot værforhold og god tilstand til gravsteinen i veldig lang tid. I tillegg til motstand mot negative værforhold, er granitt også preget av utmerket motstand mot riper og mekaniske skader. Denne steinen kommer i mange interessante nyanser, og dens unike struktur lar deg få en unik effekt og definitivt forskjellig fra de andre gravsteinene på kirkegården. Granitt krever heller ingen spesiell pleie eller vedlikehold. For å rengjøre gravsteinen er en myk svamp og vann nok. En slik gravstein er derfor veldig behagelig å vedlikeholde.

 

Hvilken farge, hvilken form for gravstein skal du velge?

Inntil for en tid tilbake var den vanligste løsningen på kirkegårder gravsteiner laget av mørke paneler. I dag er gravsteiner laget av naturstein i lysere nyanser, samt olivegrønn, marineblå og røde nyanser. En tidløs løsning er i sin tur svart granitt gravsteiner og i alle gråtoner.

Den viktigste faktoren som påvirker valget av et monument er avdødes ønske og bestillerens smak, men når du bestemmer deg for en bestemt farge, er det verdt å vurdere flere andre problemer. Mye avhenger av plasseringen av gravsteinen. Hvis det er på et skyggefullt sted, er det best å velge lett granitt, noe som vil skape en følelse av kontrast. Sten gravsteiner i mørke farger er preget av lavere vannabsorpsjon og motstand mot forskjellige typer misfarging. De vil jobbe spesielt der monumentet er utsatt for fallende blader.

Granitt gravsteinskulpturer er også fasjonable, effektive og alltid iøynefallende. Skulpturen, for eksempel i form av en engeltanke over gravsteinen, er ikke bare et originalt ornament, men tilfører også gravsten en viss prestisje.

 

 

Fjord Gravstein AS

 

Andre artikler

Tilbud

© 2021 Fjord gravtsein AS
Ved å bruke nettleseren, godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi bruker dem til statistiske formål. I programmet for vedlikehold av nettsteder kan du endre innstillingene for informasjonskapsler.
jeg forstår