Artikler

Bladgull i inskripsjon

En av typene bokstaver som kan velges for den bestilte gravsteinen er gravert på platen og deretter 24 karat gullbelagte inskripsjoner. Fordi Fjord Gravstein AS verdsetter kvalitet fremfor alt, bruker vi 24 karat naturlig gull for å forgylle bokstavene. Bruken av slikt materiale gjør inskripsjonen holdbar og varer rolig på monumentet i omtrent 10 år, først senere kan du fornye den.

Hele forgyllingen består av flere etapper. Når vi har bokstavene skåret ut av inskripsjonen, bruker vi lim på hver 'nisje' på bokstavene. Senere er den andre fasen pålegg av gull på kronbladene eller gullbelegg med en børste og løs gull. Etter å ha fylt ut bokstavene, numrene på hele inskripsjonen, dekorative elementer, skraper vi det overskytende gullet som er igjen rundt bokstavene rssbaqb. Så rengjør vi platen og lar den tørke i verkstedet i 24 timer. Etter denne tiden kan vi være sikre på at bokstavene vil være holdbare.

 

 

Fjord Gravstein AS

 

Andre artikler

Tilbud

© 2022 Fjord gravtsein AS
Ved å bruke nettleseren, godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi bruker dem til statistiske formål. I programmet for vedlikehold av nettsteder kan du endre innstillingene for informasjonskapsler.
jeg forstår